Bedanktpagina

Bedankt voor uw offerte aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt zo snel mogelijk doorgestuurd naar een van onze partners. Mochten wij geen partner hebben in het door u opgegeven gebied dan hoort u dat binnen 48 uur.

 

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met info@kwaliteitcatering.nl

Catering partners

Catering Partners

Met 100-derden bezoekers per maand behoord Kwaliteit Catering tot 1 van de grootste onafhankelijke catering platforms van Nederland.

De kwaliteiten van Kwaliteit Catering
– Betrouwbare partner met ruimschootse ervaring in de Catering branche
– Het genereren van hoogwaardige cateringaanvragen
– Het bereiken van de juiste doelgroep
– Kwaliteit Catering is Flexibel in de samenwerkingsmogelijkheden
– Kwaliteit Catering is in staat op diverse keywoorden goed gevonden te worden in Google

Welke mogelijkheden heb je bij Kwaliteit catering?
-Hoogwaardige catering aanvragen kopen
-Relevante bezoekers doorgestuurd krijgen. Zo verhoog je het bezoekersaantal van de eigen site
-Naamsvermelding, zowel per regio als nationaal
-Bedrijfsvermelding

 

Meld je nu aan bij Kwaliteit Catering om morgen nog jouw omzet te verhogen.
{module [38]}

 

 

Op zoek naar een catering bedrijf, belegde broodjes, tapas, sushi of een restaurant?

Opzoek geweest naar een goed catering bedrijf, belegde broodjes, tapas, sushi of een goed restaurant? 

Kwaliteitcatering.nl helpt u bij het zoeken naar de juiste cateraar of restaurant
Heeft u ook wel eens overwogen een professionele cateraar in te schakelen voor catering bij u thuis, bedrijfsfeest of altijd al opzoek geweest naar de juiste cateraar?. Wilt u zonder extra kosten een bedrijf in schakelen die voor u de juiste cateraar zoekt, een cateringbedrijf die weet wat u zoekt. Kwaliteitcatering.nl zoekt voor u in de categorieen belegde broodjes, tapas, sushi of een goed restaurant de juiste partner.. Of het nu gaat om belegde broodjes in hilversum, Utrecht of bijvoorbeeld Zuid – Limburg, de vrijdagmiddag borrel met hapjes of een buffet voor een collega die naar 20 jaren trouwe dienst het bedrijf verlaat, kwaliteitcatering.nl regelt het voor u.

Vind op kwaliteitcatering.nl een geschikte cateraar of goed restaurant die aan onderstaande vraag kan voldoen

Catering bedrijf uit de omgeving
Een receptie van een collega die 12,5 jaar bij de zaak zit? Een barbecue op een mooie zomerdag zonder dat je daar omkijken naar hebt? Kwaliteitcatering.nl heeft gezocht naar partners voor elke regio.

Belegde broodjes
Elke dag weer de discussie wie er voor de lunch gaat zorgen? Of erger nog elke dag de snackbar om de hoek bellen om een patatje met te laten bezorgen? Wel lekker maar in veel gevallen niet goed voor de gezondheid. Wij van kwaliteitcatering.nl hebben in elke gewenste regio in Nederland een cateraar geselecteerd die voor  verschillende belegde broodjes kan zorgen en die nog is bezorgt worden ook.Tapas uit omgeving

Sushi uit de omgeving
Zin in iets anders maar wat wel bezorgt kan worden? Sushi leent zich uitstekend voor een catering aanvraag vanaf 10 a 20 personen. Ook voor deze specifieke wens heeft kwaliteitcatering.nl partner gezocht in Nederland.

Een goed restaurant uit de omgeving
Een goed restaurant kennen wij allemaal. Maar een nieuw goed restaurant in de omgeving vinden is vaak wat lastiger. Je bent bang minder lekker te eten dan bij de bekende restaurant. Wij van kwaliteitcatering.nl hebben per regio een aantal restaurants geselecteerd.

 

Over Kwaliteit Catering

Over Kwaliteitcatering.nl

Kwaliteitcatering.nl is die vraag en aanbod in de cateringbranche bij elkaar brengt. Enerzijds is een consument of zakelijke klant opzoek naar een specifieke cateringwens. Anderzijds zorgen wij van kwaliteitcatering.nl dat in elke regio een geschikte cateraar of restaurant is te vinden. binnen 24 uur door wordt gestuurd naar een cateraar uit uw eigen regio.

De Cateraar die door ons is geselecteerd kent vaak een regionale betrokkenheid, de kracht is dat de Cateraar ook met andere partners connecties heeft om uw feest, buffet of zakenlunch een speciaal tintje mee te geven. De Cateraar kan u feest organiseren op een gewenste locatie, aan het water, in de bossen, op een eiland? Dat is allemaal mogelijk. Kwaliteitcatering.nl is al ruim 2 jaar online met een ruime keuze aan cateringaanvragen

Werkwijze Kwaliteitcatering.nl

U als bezoeker zoekt een cateraar die voor jou werk uit handen gaat nemen. De makkelijke navigatie van de site brengt je zo bij de juiste pagina. Op de pagina vind je informatie over de te leveren dienst en hoe je zo snel mogelijk de aanvraag kunt indienen. Als de aanvraag ingediend wordt komt de aanvraag rechtstreeks uit bij een cateraar uit uw omgeving. Naast het invullen van NAW gegevens bieden wij sindskort ook de mogelijkheid rechtstreeks met de geselecteerde partner(s) in contact te komen middels een doorlink naar de betreffende partner.

Cijfers

Dagelijks ontvangen wij 10-tallen catering aanvragen van bezoekers die geïnteresseerd zijn in de gerechten , producten en of diensten van kwaliteitcatering.nl. Als u een aanvraag bij ons indient is het streven dat wij of een van de catering organisaties binnen 24 uur contact met u opneemt. Wij streven er naar op termijn een zo volledig mogelijk aanbod op de site te plaatsen van de partners te bieden hebben.

{tag_b}

Zaken doen met Kwaliteitcatering.nl?

Wilt u als cateraar in aanmerking komen voor de aanvragen uit uw eigen regio, of wilt meer weten over de advertentie mogelijkheden? Vul dan u gegevens in. Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

{module [38]}

Offerte aanvragen

Vraag direct uw offerte aan!

 

  1. Beschrijf ons eenmaal uw opdracht
  2. Wij benaderen een van onze kwaliteitspartners die u van dienst kan zijn uit uw eigen regio
  3. Onze cateraars sturen u een voorstel
  4. In principe streeft kwaliteitcatering.nl ernaar dezelfde dag de aanvraag door te sturen naar onze partner (s). Mocht het zo zijn dat wij nog geen partner bij u in de regio hebben dan laten wij dat binnen 48 uur weten.
Vraag offerte aan

Vraag nu binnen 2 minuten een gratis offerte aan!

Direct online eten bestellen?

{module [38]}

 

Contact Gegevens

Wilt u meer weten over de verschillende diensten van kwaliteitcatering.nl, wilt u een catering aanvraag indienen, of wilt u bij ons adverteren neem dan contact met ons op middels onderstaand contact formulier.

Wij streven er naar binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Kwaliteit Catering is gevestigd in utrecht, en ingeschreven bij KVK te utrecht.

Vul onderstaand formulier in:
{CKform contactformulier}

 

 

Onze klanten

Klanten kwaliteitcatering.nl

Wij willen goed zorgen voor onze klanten, wij willen dat de klanten niet meer hoeven te zoeken naar een cateraar die het beter doet dan wij. Om de site zo transparant mogelijk te maken en een stukje terug doen voor de waardering van de klanten hebben wij klanten de mogelijkheid geboden om hun ervaring met Kwaliteitcatering.nl te communiceren naar de rest van de bezoekers van de site.

De ervaringen worden zorgen enige aanpassing op de site geplaatst.

{module [38]}